Mainos
Mainos

Ylöjärven koulu-uhkaukset jatkuneet – kaupunki lupaa vihjepalkkion

Ylöjärven kaupunki on luvannut huomattavan palkkion vihjeistä, jotka johtavat Ylöjärven kouluja piinaavan uhkaajan henkilöllisyyden selvittämiseen.

Opetuspäällikkö Leena Pöntynen kertoo, että vihjepalkkioon päädyttiin poliisin kanssa käytyjen neuvottelujen jälkeen.    

Pöntynen ei täsmennä, mitä "huomattava palkkio" tarkoittaa. Hän toteaa, että palkkiosumma riippuu myös mahdollisen vihjeen arvosta poliisitutkinnalle.  

– Ei paljon parempaan kohteeseen voisi rahaa laittaa. Tässä satsataan lasten turvallisuuteen, Pöntynen sanoo.  

Poliisin mukaan tärkeintä on saada uhkausviestit loppumaan ja koulujen työrauha palautumaan. Poliisin tutkinnassa ei ole toistaiseksi saatu selville, kuka uhkausviestejä on lähettänyt. Poliisi epäilee viestin motiiviksi ilkivaltaa ja kiusantekoa. 

Viime päivien aikana viiteen Ylöjärvellä sijaitsevaan kouluun on tullut uhkaavia sähköpostiviestejä. 

– Kyllä tämä koulutyötämme rassaa jo aika vahvasti. Tämä kuormittaa koko ajan enemmän ja enemmän. Meidän kannalta pitäisi jo päästä eteenpäin tässä asiassa. Katsotaan, mitä tämä vihjepalkkio nyt poikii, Pöntynen huokaa.  

Tuorein uhkausviesti tuli eilen Viljakkalan koululle.

Poliisi pyytää vihjeitä sähköpostitse osoiteeseen keskitettytutkinta.sisa-suomi@poliisi.fi tai puhelimitse numeroon 0295 445 690.

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme