Mainos
Mainos

265 lähtee – Lemminkäisellä tylyt yt-neuvottelut

Rakennusyhtiö Lemminkäinen vähentää väkeä Suomesta. Yhtiö tiedotti maanantaina vähentävänsä yt-neuvottelujen päätteeksi Suomesta enintään 265 henkilötyövuotta. Neuvottelut olivat osa yhtiön säästöohjelmaa.

Suomessa vähennykset tehdään muun muassa irtisanomisina, lomautuksina ja määräaikaisten sopimusten jatkamatta jättämisinä tai eläkkeelle siirtymisinä.

Ne toteutetaan arviolta lokakuun loppuun mennessä. Yhtiön mukaan vasta tämän jälkeen alueelliset ja toimipaikkakohtaiset vähennysmäärät ovat kaikilta osin selvillä. Talonrakentamisen Kokkolan ja Kouvolan toimipisteet suljetaan.

Lemminkäinen ilmoitti yt-neuvotteluista huhtikuun lopussa. Silloin yhtiö arvioi, että vaikutus on enintään 500 henkilötyövuotta, josta noin puolet kohdistuu Suomeen.

Suomessa Lemminkäisellä työskentelee noin 4500 henkilöä.

 

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot