Mainos
Mainos

A-Katsastuksen yt-tulos varmistui – lähes 90 sai potkut

A-Katsastus on varmistanut yt-neuvotteluiden tuloksen. Neuvotteluiden päätteeksi suoraan irtisanotaan 74 työntekijää, ja erilaisilla eläkejärjestelyillä lähtee 15. Työntekijöitä lähtee yhteensä 89.

Neuvotteluiden piirissä oli 970 työntekijää, ja yt-neuvottelujen lopulliset toimet kohdistuivat yhteensä 150 työntekijään. Osan työsuhteet muutettiin osa-aikaisiksi, ja osalle tehtiin muita työtehtävä- ja sopimusmuutoksia.

A-Katsastuksen yt-neuvottelut päättyivät syyskuun lopussa. Tuolloin työntekijäpuoli ilmoitti, että irtisanottavia on lähes sata.

Yhtiön mukaan muun muassa rekisteröintipalvelut keskitetään vuoden loppuun mennessä 110 asemalle. Katsastuspalveluita tarjoavien toimipisteiden määrää ei aiota vähentää.   

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot