Mainos
Mainos

Aasia Finnairille viimeinen oljenkorsi

Valtionyhtiö Finnairin tuottoisat Aasian-lennot perustuvat siihen, että Suomesta on suora lentoyhteys Aasiaan Siperian halki. Jos tämä yhteys syystä tai toisesta jossain kohtaa häiriintyy, se tarkoittaa yhtiölle keskeisen kilpailuedun menettämistä.

- Lisäksi Aasia on kasvava markkina ja siihen kannattaa panostaa, sanoo Ilmailualan asiantuntija, professori Jorma Mäntynen Tampereen teknillisestä yliopistosta.

Mäntynen jakaa muiden talousasiantijoiden mielipiteen siitä, että Finnairin olisi nyt järkevää etsiä kumppania Euroopan-liikenteeseen, joka on sille raskaasti tappiollista.

Valtion omistajanohjauksista vastaava ministeri Heidi Hautala (vihr.) kertoi tänään, että tuottamattoman valtionyhtiön hallitus pannaan nyt suurremonttiin. Päätöksen taustalla on muun muassa hallituksen jäsenten salailu johtajille maksetuista bonuksista.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme