Mainos
Mainos

ABB Transmit osti ohjelmistoyhtiön

ABB Transmit Oy on ostanut ohjelmistojen kehitysyhtiön Versoft Oy:n liiketoiminnan. Tampereen Hervannassa toimiva Versoft on erikoistunut sähköverkkojen tieto- ja tukijärjestelmiin. Versoftin ohjelmistoja on käytössä Suomessa noin 40 sähköyhtiössä ja useissa oppilaitoksissa sekä ulkomailla useissa verkoston kehityshankkeissa.

Versoft Oy:n hallituksen puheenjohtaja Matti Kärenlampi sanoo, että ABB-konsernin osana yhtiö pääsee tuotteillaan nykyistä paremmin kansainvälisille markkinoille.

Ohjelmistoyhtiö perustettiin Tampereella 1985. Sen palveluksessa on kymmenkunta työntekijää. He siirtyvät ABB Transmitin palvelukseen ja toiminta keskitetään ABB:n tiloihin teknologiakeskus Hermiassa.

ABB Transmitin Releet ja kaukokäytöt -divisioona valmistaa sähköautomaation laitteita ja järjestelmiä. Yksikön liikevaihto on noin 350 miljoonaa markkaa. Yli 80 prosenttia liikevaihdosta tulee viennistä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme