Mainos
Mainos

Aki Riihilahti: Yritykset antavat liian vähän palautetta

Entisen jalkapalloilijan, nykyisin jalkapalloseura HJK:n toimitusjohtajan Aki Riihilahden mukaan yrityksillä ja urheiluelämällä olisi opittavaa toisiltaan.

Nordic Business Forumissa muun muassa MTV Live Stagella puhunut Riihilahti nosti yhtenä konkreettisena asiana esiin palautteen ja sen puutteen.

- Yritysmaailmassa, varsinkin Suomessa, puuttuu se, että annettaisiin tarpeeksi palautetta sekä hyvistä asioista että siitä mikä pitäis tehdä paremmin, Riihilahti sanoo.

- Se antaa sellaisen tärkeyden tunteen positioon, ja silloin kun ihmiset antaa palautetta me saadaan paremmin itsestämme irti. Se toimii paremmin kyllä urheilumaailmassa, Riihilahti vertaili.

Riihilahden mukaan menestyminen niin urheilu- kuin yrityselämässä vaatii sitä, että osaa pelata kahta peliä samanaikaisesti.

- Pitäisi voittaa seuraava ottelu, mutta samaan aikaan tehdä ratkaisuja, jotka vaikuttaa siihen, että meidän tiimi pärjää myös 3-5 vuoden päästä.

Legendaarinen Manchester Unitedin jalkapallomanageri sir Alex Ferguson puhuu myöhemmin tänään seminaarissa voittavan joukkueen kasaamisesta.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme