Mainos
Mainos

Ala-Nissilä yllyttää SDP:n Emu-epäilijöitä

Keskustan kansanedustaja Olavi Ala-Nissilä toivoo SDP:n eduskuntaryhmän kääntyvän hallituksen Emu-linjaa vastaan ja asettuvan Ruotsin tapaan odottavalle kannalle.

Ala-Nissilän mielestä SDP:n ja Keskustan eduskuntaryhmien johto ovat linjauksissaan talous- ja rahaliitosta olleet hyvin lähellä toisiaan. Linjaukset ovat Ala-Nissilän mukaan myös hyvin lähellä Ruotsin demarihallituksen odottelevaa linjaa, jota myös Ruotsin keskustapuolue tukee.
-Keskustan ja sosiaalidemokraattien puolueiden ja eduskuntaryhmien johdon Suomessa ja Ruotsissa tulee käydä vielä keskustelut mahdollisuuksista maiden yhteiseen Emu-linjaan, sanoi Ala-Nissilä keskustaväen kesätilaisuudessa Yläneellä.

Suomen ja Ruotsin yhteinen Emu-linja yhdistyneenä tiukkaan finanssipolitiikkaan ja inflaation torjumiseen ja talouden rakenneuudistuksiin olisi molemmille maille paras vaihtoehto, Ala-Nissilä sanoi.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme