Mainos
Mainos

Ålandsbankenin toimitusjohtajalle potkut

Ålandsbankenin toimitusjohtaja Folke Husell on erotettu tehtävistään. Vt. toimitusjohtajaksi on nimetty nykyinen varatoimitusjohtaja Edgar Vickström.

Ålandsbankenin hallintoneuvosto on erottanut pankin toimitusjohtajan Folke Husellin. Erottamista perustellaan Husellin ja pankin hallituksen välisten yhteistyövaikeuksilla.

Ålandsbankenin vt. toimitusjohtajaksi hallintoneuvosto on valinnut pankin nykyisen varatoimitusjohtajan Edgar Vickströmin.

Hallintoneuvosto valitsi uudelleen pankin hallituksen toimikaudelle 2004. Hallituksen jäseniä ovat Göran Lindholm, puheenjohtaja, Leif Nordlund, Sven-Harry Boman, Kent Janér, Tom Palmberg ja Agneta Karlsson. Hallitus valitsi lisäksi pankinjohtaja Bengt Lundbergin ja pääjuristi Dan-Erik Woivalinin pankin johtoryhmän uusiksi jäseniksi.

Johtoryhmään kuuluvat entuudestaan vt. toimitusjohtaja Edgar Vickström, pankinjohtajat Jan Tallqvist, Lars Donner ja Anders Ingves.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme