Mainos
Mainos

Alma Median tulos parani

Alma Median omistama Kauppalehti oli yhä tappiollinen. Lehdessä on käynnissä yt-neuvottelut, joiden vähennystarve on 35-40 henkeä.

Mediakonserni Alma Median voitto ennen veroja nousi viime vuonna 50 miljoonaan. Kasvua edellisvuodesta oli 0,4 miljoonaa euroa. Yhtiön liikevaihto nousi 16 miljoonaa ollen viime vuonna 302 miljoonaa euroa.

Yhtiö paransi tulostaan etenkin loppuvuonna. Erityisen hyvin meni konsernin markkinapaikoilla kuten etuovi.comilla ja monster.fi:lla.

Myös sanomalehtien liiketoiminnat menestyivät pääasiassa hyvin, mutta Kauppalehden mediamyynti sujui edelleen heikosti, mikä painoi yhtiön tulosta alaspäin. Kauppalehti Oy käy parhaillaan yt-neuvotteluja. Neuvottelujen alkaessa vähennystarpeeksi on arvioitu 35-40 henkeä.

Alma Media aikoo pitää osinkonsa ennallaan eli 0,65 eurossa osakketta kohti.

Alma Media ennakoi, että yhtiön liikevoitto säilyy tänä vuonna vähintään viime vuoden tasolla. Liikevaihdon kasvun odotetaan jatkuvan. Markkinatilanteeseen Alma Media ei odota muutoksia.

(MTV3-Kauppalehti-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme