Mainos
Mainos

Alppimatkajärjestäjien markkinajohtaja vaihtui

Kauppalehden mukaan Suomen suurin hiihtomatkajärjestäjä on nyt STS Alppimatkat. Se kuuluu göteborgilaiseen Alpresor-konserniin. Alppimatkat aloitti toimintansa Suomessa vasta 2004, mutta haukkaa jo 41 prosentin siivun Alpeille järjestettävistä matkoista. Yhteensä matkatoimisto vie ensi talvena Alpeille noin 6500 laskettelijaa ja lautailijaa.

Suomen suurimman alppimatkajärjestäjän viittaa piti vuosikausia harteillaan Aurinkomatkojen omistama Sunski. Sen asiakasmäärä on noin 6000 matkustajaa.

Alppimatkoilla on yhteensä 15 kohdetta neljässä maassa. SunSki vie hiihtäjiä neljään maahan ja 12 eri kohteeseen. Kolmanneksi suurin matkanjärjestäjä YouTravel tarjoaa 14 kohdetta, niistä kuitenkin osan ilman opaspalveluita.

Alppimatkojen pääkohde on Bad Gastein Itävallassa. Menestystuote on ollut all inclusive -paketti, sen valitsee jo 83 prosenttia toimiston asiakkaista.

Yhteensä suomessa myydään vuositasolla reilut 16 000 laskettelumatkaa alpeille.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme