Mainos
Mainos

Amer kiistää huhut Atomicin myynnistä

Amer-yhtymästä kiistettiin tänään Itävallan lehdistössä esiintyneet arviot, joiden mukaan Amer olisi myymässä talviurheiluvälineitä valmistavia Atomic-yhtiöitä. Amerin mukaan yhtiöt eivät ole myynnissä, ja yhtymä on jo aloittanut toimet Atomicin tappiollisen tuloskehityksen kääntämiseksi nousuun.

Amerin mukaan Atomicin viime vuoden kehno tulos on ollut yhtymälle selkeä pettymys, mutta sen sijaan Wilsonin ja Amer-Tupakan suunniteltua parempi tuloskehitys parantaa koko konsernin tulosta selvästi edellisestä vuodesta.

Amerin tappio rahoituserien jälkeen oli vuodelta 1996 234 miljoonaa markkaa. Suksia ja rullaluistimia valmistavan Atomicin osuus tappiosta oli 54 miljoonaa. Atomic-yhtiöiden osalta vuoden 1997 tulos on huonompi kuin edellisenä vuonna.

Amerin toimitusjohtaja Roger Talermo toisti lokakuussa julkistetussa osavuosikatsauksessa koko yhtymän tuloksen paranevan oleellisesti edellisvuodesta, mutta jäävän edelleen tappiolliseksi. Tämänpäiväisten tietojen mukaan viime vuoden tulos ei olennaisesti poikkea tästä ennusteesta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme