Mainos
Mainos

Amer siirtyy yhteen osakesarjaan

Amer siirtyy yhteen osakesarjaan. Amerin ylimääräinen yhtiökokous on päättänyt tänään vilkkaan keskustelun ja äänestyksen jälkeen yhtiön osakesarjojen yhdistämisestä.

Amerin kaksi osakesarjaa yhdistetään siten, että yhdellä K-osakkeella saa puolitoista A-osaketta. Amerin hallituksen kesäkuussa tekemän yhdistämisehdotuksen mukaan yksi K-osake olisi vaihdettu 1,2 A-osakkeeseen.

Yhtiökokouksessa keskusteltiin erityisesti osakkeiden vaihtosuhteesta, joka oli kolmessa kuukaudessa muuttunut K-osakkaiden kannalta paremmaksi. Amer selittää parantunutta vaihtosuhdetta ostokiinnostuksen lisääntymisellä, mikä on nostanut myös markkinahintaa.

Yhdistämisen jälkeen yhtiön osakkeista ja äänistä on 62,4 prosenttia ulkomaalaisten omistuksessa. Kokous hyväksyi myös yhtiöjärjestyksen muutoksen, jolla poistetaan muun muassa K-osakkeita koskevat määräykset.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme