Mainos
Mainos

Amerin alkuvuosi kääntyi plussalle

Urheiluvälineitä valmistavan Amerin tulos on parantunut selvästi alkuvuoden aikana. Tammi-elokuun rahoituserien jälkeinen tulos oli nyt 22,1 miljoonaa euroa plussan puolella, kun vuotta aiemmin kirjattiin 1,3 miljoonan euron tappio. Amerin liikevaihto kasvoi vajaasta 505 miljoonasta eurosta 538 miljoonaan euroon ja osakekohtainen tulos parani 0,79 euroon, kun se vuotta aiemmin oli 0,06 euroa miinuksella.

Yhtiö odottaa saman hyvän kehityksen jatkuvan myös loppuvuoden aikana. Urheiluvälinemarkkinat eivät tosin vieläkään kasva päämarkkina-alueilla, mutta Amer odottaa suhteellisen asemansa vahvistuvan. Mm. golf- ja tennismailoja valmistavan Wilsonin kaikkien divisioonien odotetaan parantavan tulostaan myös koko vuoden aikana ja Atomicin yltävän viimein voiton puolelle. Myös Amer-Tupakan tuloksen arvioidaan parantuvan viime vuodesta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme