Mainos
Mainos

Applen iPad-kuhina alkoi aamuseitsemältä

Applen pitkään odotettu iPad-tietokone on tullut myyntiin Suomessa. Myynti aloitettiin useissa liikkeissä jo aamulla seitsemältä.

Ainakaan Helsingin Kampin Apple-kaupassa ruuhkaa ei aamulla kuitenkaan ollut. Seitsemän jälkeen kaupassa oli muutamia asiakkaita.

Sen verran asiakkaita kuitenkin oli, että aamutuimaan iPadeja myytiin noin yksi kappale minuutissa.

Yksi ensimmäisistä asiakkaista oli Eero Kuusisto, joka on ehtinyt tutustua laitteeseen jo aiemmin. IPadeja on jo Suomessa jonkun verran muualta hankittuina.

- Olen odotellut niin kauan, että piti tulla heti hakemaan, Kuusisto kertoi.

Laite tuli myyntiin Yhdysvalloissa jo huhtikuussa, mutta tuotannon pullonkaulat ovat hidastaneet sen leviämistä uusille markkinoille.

Useat suomalaiset mediakonsernit ovat tuoneet tuotteistaan iPadille sovitettuja versioita, ja lisää odotetaan lähiaikoina. IPadista ja muista samankaltaisista laitteista toivotaan apua media-alalle, koska ne tekevät sähköisistä lehdistä ja kirjoista maksamisen kuluttajalle helpoksi.

(MTV3 - STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme