Mainos
Mainos

Arabian tuotteiden valmistus Helsingissä loppuu – lähtöpassit 120 henkilölle

Fiskars on päättänyt siirtää Helsingin keramiikkatehtaan tuotannon Suomen ulkopuolella toimiville sopimusvalmistajille. Tuotanto Helsingissä päättyy lopullisesti tammi-maaliskuun aikana, mikä tietää lähtöpasseja 120 työntekijälle.

Fiskars kertoi syyskuussa alkaneiden yt-neuvottelujen tuloksesta maanantaina. Niiden piirissä oli tehtaan koko henkilöstö eli 130 ihmistä.

Helsingin keramiikkatuotannon siirtäminen on osa Fiskarsin rakennemuutosohjelmaa, joka tähtää valmistuksen ja jakeluverkoston kilpailukyvyn parantamiseen.

Tuotekehitys ja valikoimanhallinta sekä muotoiluun ja brändeihin liittyvät päätökset tehdään jatkossakin Suomessa, Fiskars kertoi tiedotteessaan.

Helsingin keramiikkatehdas on valmistanut lähinnä lautasia ja vateja. Valtaosa Fiskarsin keramiikkatuotannosta on jo aiemmin tehty ulkomailla.

Korjaus 3.11. klo 11.28: Jutun kuvituksessa oli alunperin virheellisesti käytetty Iittalan Taika -mukia, joka ei liity Arabia-uutiseen.

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme