Mainos
Mainos

Arsenal on pääsemässä eroon Katinkullasta

Valtion omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal ilmoitti tänään tehneensä esisopimuksen kolmen loma- ja vapaa-ajan palveluita tarjoavan Katinkulta-yhtiön osakkeiden myynnistä Suomen Lomapörssille. Kaupat on määrä sinetöidä elokuun loppuun mennessä. Kauppahintaa ei julkistettu.

Myyntiin menevät yhtiöt ovat Katinkullan Pallohalli, lomaosakekylä Katinkulta ja Katinkultaniemi. Pallohallista Arsenal omistaa hieman päälle 70 prosenttia, muut kaksi ovat kokonaan sen omistuksessa. Samassa esisopimuksessa sovittiin, että Arsenal myy ensi vuoden kesäkuun alussa sillä vielä olevat viikkolomaosakkeet samaten Suomen Lomapörssille.

Arsenalin mukaan lopullinen kauppahinta määräytyy sen mukaan, miten paljon sillä on viikkolomaosakkeita vajaan vuoden päästä. Omaisuudenhoitoyhtiö jatkaa viikkolomaosakkeiden myyntiä Katinkullassa nykyisen myyntiorganisaation kautta ensi kesäkuun alkuun.

Nyt alustavasti sovittujen kauppojen jälkeen roskapankille jää vielä enemmistö Katingolfista. Golfyhtiö jatkaa toimintaansa entiseen tapaan yhteistyössä muiden Katinkulta-yhtiöiden kanssa. Arsenal pyrkii myymään golfyhtiön osakkeet pelaajille tai pitkäaikaisille kehittäjäomistajille.

Katinkulta-yhtiöt sijaitsevat Vuokatissa. Arsenal hoitaa Suomen Säästöpankilta periytynyttä ongelmaomaisuutta.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme