Mainos
Mainos

Arsenalin Katinkulta-kauppa toteutui

Valtion omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal myi tänään osan loma- ja vapaa-ajan palveluita tarjoavan Katinkulta-yhtiön osakkeista Suomen Lomapörssi osakeyhtiölle. Arsenal myy samalle yhtiölle myös sen hallussa vielä ensi vuoden kesäkuun alussa olevat viikkolomaosakkeet, ja lopullinen kauppahinta määräytyy tämän jälkeen.

Kauppa perustui jo kesäkuussa tehtyyn esisopimukseen. Tämän mukaisesti Lomapörssin omistukseen siirtyi Katinkulta Oy:n ja Katinkultaniemi Oy:n kaikki osakkeet sekä noin 73 prosenttia Katinkullan Pallohalli Oy:n osakkeista.

Lomapörssi kertoi jo kesäkuussa aikovansa rakentaa alueelle 100-150 huoneen kokous- ja matkailuhotellin sekä lisäksi toistasataa uutta lomaosakehuoneistoa. Yhtiöllä on lomakeskukset myös Pyhätunturilla, Sallassa, Pyhäniemellä, Punkaharjulla ja Airistolla. Arsenalista kerrotaan, että yhtiö jatkaa edelleen viikkolomaosakkeiden myyntiä aina kesäkuun alkuun saakka.

Arsenalin omistukseen jää kauppojen jälkeen vielä enemmistö Katingolf osakeyhtiöstä. Yhtiö pyrkii kuitenkin tulevaisuudessa myymään golfosakkeet pelaajille tai pitkäaikaisille kehittäjäomistajille.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme