Mainos
Mainos

Arsenalin kiinteistöt käyneet kaupaksi

Omaisuudenhoitoyhtiö Arsenal on onnistunut myymään kiinteistöjään odotettua paremmin. Etelä-Suomen Sanomien mukaan säästöpankkien jälkien siivoaja Arsenal ylitti tälle vuodelle asettamansa 1,3 miljardin myyntitavoitteen jo lokakuussa ja myynnin arvioidaan yltävän 1,5 miljardiin vuoden loppuun mennessä.

Toimitusjohtaja Seppo Sipola arvioi, että vuoden 2000 lopussa myymätöntä tavaraa on jäljellä viiden miljardin markan arvosta. Kesällä Sipola ennakoi, että Arsenalilla on vuosituhannen vaihteessa myymättömiä kiinteistöjä seitsemän miljardin arvosta.

Kiinteistökaupan piristyminen on vähentänyt valtion takauksen tarvetta. Lisäksi Arsenal ei usko enää tarvitsevansa toimintaansa lisää yhteisiä veromiljardeja.

Arsenal aloitti toimintansa vuoden 1994 tammikuussa. Omaisuuden alkuperäinen arvo oli 40 miljardia ja tästä potista on jäljellä vajaat 18 miljardia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme