Mainos
Mainos

Asiakkaita internetin kautta

ICL Data ja Posti ovat kehittäneet ratkaisun internet-kaupan aloittamiseksi verkossa. Ratkaisun avulla esimerkiksi päivittäistavarakauppa voi avata internetissä palvelun, josta asiakkaat voivat tilata tuotteita haluamaansa paikkaan.

Tänään julkistetussa ratkaisussa ICL toimittaa palvelusta kiinnostuneelle tietotekniikan. Posti puolestaan vastaa tavaran kuljetuksista asiakkaille.

Postista kerrottiin, että sopimuksista kaupan kanssa neuvotellaan parhaillaan, mutta vielä on ennenaikaista sanoa, milloin ne kypsyvät todellisuudeksi. Toiveena kuitenkin on, että ensimmäinen yrittäjä saataisiin mukaan mahdollisimman pian. Postin mukaan jo tätä nykyä vastaavaa palvelua on tarjolle, mutta vielä nyt tilaukset tehdään mm. puhelimella. Esimerkiksi suoramyynnissä puhelinpalvelu on yleistä. Uuden palvelun kehutaan antavan kuluttajille entistä monipuolisemmat mahdollisuudet käyttää internetiä.

Postin ja ICL Datan ratkaisu sisältää kaikki kaupan vaiheet eli verkkokaupan ylläpidon, oston sekä tilauksen toimittamisen ja maksamisen.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme