Mainos
Mainos

Asuntojen hinnat yhä nousussa

Asuntojen hinnat ovat kiinteistövälittäjien mukaan yhä nousussa. Isojen kerrostalohuoneistojen ja rivitaloasuntojen uskotaan kallistuvan eniten. Myös kaupanteon uskotaan yhä vilkastuvan, joskin kasvuodotukset ovat kevättä vähäisemmät. Tiedot ovat Postipankin omistaman PSW Kiinteistömaailman keräämästä kiinteistövälittäjäbarometrista.

Kyselyyn osallistui 133 välittäjää 28 paikkakunnalla. Rivitaloasuntojen nousuun uskoo nyt kolme viidesosaa kiinteistövälittäjistä, kun näin arvioi vain neljännes välittäjistä. Noin puolet vastaajista arvioi suurten kerrostalohuoneistojen hintojen pysyvän ennallaan.

Hintojen ei uskota laskevan missään asuntotyypissä. Usko kauppamäärien kasvuun on kuitenkin heikentynyt. Neljännes välittäjistä arvioi kauppamäärien laskevan ja saman verran nousevan. Arviot suurten kerrostalojen ja rivitaloasuntojen kauppamääristä ovat nyt samat kuin keväällä.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme