Mainos
Mainos

Asuntorakentamisen hiljeneminen puri Rautaruukkia

Asuntorakentamisen hiipuminen Pohjoismaissa ja Baltian maissa kiusasi monien muiden yhtiöiden tapaan myös Rautaruukkia. Rautaruukki pitää kuitenkin näkymiään yhä hyvinä ja ennustaa vertailukelpoisen liikevoittonsa nousevan tänä vuonna 10 prosenttia.

Yhtiön tulos on ennen veroja painui huhti-kesäkuussa 167 miljoonaan euroon vuoden takaisesta 176 miljoonasta eurosta. Hieman runsaan miljardin euron liikevaihto koheni 60 miljoonalla.

-Markkinatilanne ydinmarkkina-alueillamme ja keskeisissä asiakasteollisuuksissamme jatkui katsauskaudella hyvänä lukuunottamatta Baltian ja Pohjoismaiden asuntorakentamista, arvioi toimitusjohtaja Sakari Tamminen.

Hän on tyytyväinen Rautaruukin tuotteiden kysyntään ja tilauskantaan. Rautaruukki valmistaa nykyisin perinteisen hiiliteräksen lisäksi monenlaisia terästuotteita rakentamisen tarpeisiin.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme