Mainos
Mainos

Atria: Sianlihan hinta nousee

Lihayhtiö Atria arvoi viime vuonna alkaneen sianlihan hinnanlaskun kääntyvän lievään nousuun. Loka-joulukuussa tulos paranee viime vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna.

Lihayhtiö Atria arvioi maanantaina, että viime vuonna alkanut sianlihan hinnanlasku on pysähtynyt ja kääntynyt lievään nousuun. Yhtiö odottaakin, että loka-joulukuussa sen tulos paranee viime vuoden vastaavaan neljännekseen verrattuna.

Atrian mukaan sianlihan ylituotanto ja alhainen hinta ovat alkuvuonna rasittaneet sen kannattavuutta. Maanantaina julkaisemansa osavuosikatsauksen mukaan Atria-konsernin tammi-syyskuun liikevaihto parani vuotta aiemmasta 58 miljoonaa euroa 573 miljoonaan. Tulos rahoituserien jälkeen koheni miljoona euroa noin 19 miljoonaan.

Atria odottaa, että sen koko vuoden liikevaihto yltää 800 miljoonaan euroon verrattuna viime vuoden noin 700 miljoonaan.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme