Mainos
Mainos

Atrian toimitusjohtajalle potkut

Elintarvikeyhtiö Atrian toimitusjohtaja vaihtuu. Atrian mukaan yhtiön hallitus ja toimitusjohtaja Matti Tikkakoski ovat sopineet, että Tikkakoski jättää tehtävänsä jo tänään.

Tikkakoski jättää potkujen myötä myös Atrian hallituksen. Hän on ollut Atrian toimitusjohtajana vuodesta 2006.

Atrian hallituksen puheenjohtajan Martti Selinin mukaan Atriassa ei ole Tikkakosken johdolla saavutettu niitä taloudellisia ja kehittämistavoitteita, mitä yhtiö hallitus on asettanut.

— Tarvitsimme radikaaleja toimenpiteitä saadaksemme Atrian takaisin kasvuun. Tein toimitusjohtajan erottamisesta päätöksen eilen illalla, Selin kertoo MTV3:n uutisille.

Atrian tulos ennen veroja kutistui viime vuonna 0,3 miljoonaan euroon, kun se toissa vuonna oli 16,5 miljoonaa. Suomessa Atria pysyi voitolla, mutta Venäjän-toimintojen tulos painui selvästi tappiolle.

Atrian hallitus aloittaa uuden toimitusjohtajan haun saman tien. Toistaiseksi yhtiötä johtaa varatoimitusjohtaja Juha Gröhn.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme