Mainos
Mainos

Atrolla hyvä alkuvuosi

Pohjoissavolaisen energiakonsernin Atron liikevaihto kasvoi tammi-huhtikuussa viime vuoden vastaavasta ajanjaksosta 5,5 prosenttia ja oli 49,6 miljoonaa euroa. Konsernin liikevoitto kasvoi 15,6 prosenttia ja oli 14,4 miljoonaa euroa.

Konsernin sähkökauppaliiketoimintaa harjoittava tytäryhtiö Savon Voima kasvatti edelleen myyntiään erityisesti valtakunnallisille yritys- ja yhteisöasiakkaille. Tämä myyntivolyymin lisäys oli merkittävin syy konsernin liiketuloksen paranemiseen.

Muiden liiketoimintojen liikevaihdot pysyivät edellisen vuoden tasolla tai laskivat hieman. Konsernin koko tämän vuoden tuloksen arvioidaan muodostuvan viime vuoden kaltaiseksi, jos loppuvuosi on sääoloiltaan normaali ja markkinatilanteessa ei tapahdu merkittäviä muutoksia.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

MTV käyttää palveluissaan evästeitä tarjotakseen paremman käyttökokemuksen. Pyydämme sinua perehtymään uudistuneeseen tietosuoja- ja evästekäytäntöömme, joka on saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/tietosuoja.

Hyvä asiakkaamme, tarjotaksemme teille entistä parempaa palvelua olemme päivittäneet MTV:n palveluiden käyttöehtoja. Voitte perehtyä ehtoihin, jotka ovat saatavissa osoitteessa www.mtv.fi/yritys/kayttoehdot