Mainos
Mainos

Auraprint ostaa Jaakkoo-Taaran

Turkuun tulee yksi Suomen suurimmista graafisen alan tuotantolaitoksista turkulaisen Auraprint Oy:n ostaessa tänään tehdyllä sopimuksella turkulaisen painotalon Jaakkoo-Taara Oy:n koko osakekannan. Kauppa sisältää myös Jaakkoo-Taaran omistaman Liedossa sijaitsevan tytärtyrityksen Painoprisma Oy:n.

Auraprint on erikoistunut lomakkeisiin ja etiketteihin, Jaakkoo-Taara puolestaan kartonkikoteloiden ja tarraetikettien toimittamiseen erityisesti lääketeollisuudelle sekä mm. teknokemian - ja elintarviketeollisuudelle. Painoprisma on erikoistunut mainospainotuotteisiin, kuten vuosikertomuksiin, esitteisiin, asiakaslehtiin, tuoteluetteloihin ja julisteisiin.

Syntyvän konsernin liikevaihto nousee 200 miljoonaan markkaan. Henkilöstöä on noin 350. Konsernista tulee yksi Suomen suurimpia graafisen alan tuotantolaitoksia, kun mukaan ei lasketa lehden- ja kirjankustantajia.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme