Mainos
Mainos

Bauhaus taistelee rautakaupan kärkipaikoista

Suomen Bauhausin toimitusjohtaja Marina Vahtola arvioi Kauppalehden haastattelussa, että markkinoille on tulossa muitakin kansainvälisiä toimijoita.

Sisustustavaratalo Bauhaus laajenee Ouluun, jos Oulun kaupunginhallitus myöntää tänään kauppapaikan saksalaisyhtiölle. Kauppapaikkaa on hakenut kaikkiaan seitsemän yritystä. Jos lupa heltiää, tavaratalo valmistuu keväällä 2007. Seuraava Bauhaus valmistuu ensi syksynä Espooseen.

Suomen Bauhausin liikevaihto oli viime vuonna 51 miljoonaa euroa, nettotappiota yhtiö teki 3,6 miljoonaa euroa.

Voitollista tulosta ei vielä luvassa Kauppalehden mukaan saksalainen emoyhtiö on asettanut Suomen-tyttärelle kovat tavoitteet: myynnin pitää kasvaa enemmän kuin ala keskimäärin. Siihen on neljän toimintavuoden kuluessa päästy.

Suomen Bauhausin toimitusjohtaja Marina Vahtola arvioi, että muutkin alan kansainväliset toimijat ovat kiinnostuneita Suomen markkinoista, koska täällä rakennetaan paljon ja sisustamiseen käytetään yhä enemmän rahaa.

Rauta- ja sisustustarvikeyhdistys RaSin mukaan alan myynti kasvoi tammi-elokuussa 6,2 prosenttia. Tällä hetkellä kuluttajakaupan markkinajohtajina toimivat K-ryhmä, Stark ja S-ryhmä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme