Mainos
Mainos

Benefon ilmoitti tappiollisesta vuosipuoliskosta

Suomalaisen matkapuhelinvalmistajan Benefonin toisenkin vuosipuoliskon tulos jää miinukselle, koska sen eräiden tuotteiden tuotanto on viivästynyt ja myynti on jäänyt odotuksia heikommaksi. Tänään pörssin aukeamisen aikaan antamassaan tiedotteessa yhtiö kertoo, että vuoden kokonaismyynti näyttää jäävän huomattavasti alle tavoitellun tason.

Benefonin myynti on yhtiön mukaan kuitenkin kasvanut viime vuodesta 50-60 prosenttia. Yhtiö huomautti, että sen viimeisen neljänneksen tulos lähentelee jo nollatasoa, ja saattaa jopa nousta plussalle. Ensi vuoden alkupuoliskolla Benefon odottaa liikevaihdon nopeaa kasvua ja sen myötä tulosparannusta.

Benefon toi syksyn aikana markkinoille kaksi uutta puhelinmallia. Internet-toimintoja sisältävä Benefon Q tuli myyntiin syyskuun lopussa, ja paikkaperusteisiin telemaattisiin palveluihin tarkoitetun Benefon Trackin toimitukset alkoivat marraskuussa. Henkilökohtaisen navigointipuhelimen Benefon Esc!in toimitukset siirtyvät ensi vuoden alkuun.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme