Mainos
Mainos

Benefon ja Nokia heikkenivät pörssissä

Salossa matkapuhelimia valmistavan Benefonin osake on heikentynyt pörssikaupassa yli 10 prosenttia. Syynä oli lehtitieto, jonka mukaan yhtiö ilmoittaa vielä tänään henkilökuntansa lomauttamisesta tai lyhennettyyn työviikkoon siirtymisestä.

Myös Nokian osake oli alavireinen ja kauppa käytiin lähes samalla tasolla kuin pari vuotta sitten. Kello 13:n tienoilla Nokiasta maksettiin 17,40 euroa.

Soneran hinnasta oli sulanut 2,5 prosenttia 4,97 euroon, Soneraa painavat edelleen alan yleiset ongelmat ja velkataakka.

Keskimääräistä kurssikehitystä kuvaava Hex-indeksi oli heikentynyt prosentin 6383 pisteeseen. Painorajoitettu portfolioindeksi oli taipunut 0,4 prosenttia.

Vaihtoa oli koossa 130 miljoonaa euroa, syynä vaihdon vähäisyyteen markkinoiden varovaisuus ennen EKP:n korkopäätöstä. Nyt markkinoilla ei ole selvää odotusta koron suunnasta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme