Mainos
Mainos

Benefonin yt-neuvottelut päättyivät

Saneerausmenettelyssä olevan matkapuhelinvalmistaja Benefonin yt-neuvottelut päättyivät tänään ilman irtisanomisia tässä vaiheessa. Neuvotteluissa päädyttiin vuorolomautuksiin ja lomautuksiin, jotka koskevat kahta kolmasosaa toimihenkilöistä ja yhtiön kaikkia toimintoja. Kaikkiaan yrityksessä on töissä 130 henkilöä.

Benefon aloitti noin sataa henkeä koskevat yhteistoimintaneuvottelut marraskuun lopulla. Benefon sanoo, että se ei aio lopettaa tai siirtää Suomessa olevia toimintojaan, vaan pyrkii varmistamaan niiden jatkamisen liiketaloudellisesti kestävällä pohjalla.

Benefonin mukaan brittitaustainen sijoitusrahasto Octagon Solutions on tehnyt ostotarjouksen, jonka myötä Octagon saisi 1,5-2 miljoonan euron sijoituksella kahden kolmasosan omistuksen salolaisyhtiöstä. Tarjouksen kohtalon on määrä ratketa tammikuun puolivälissä.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme