Mainos
Mainos

BioTie kustannussäästöihin

Biotie Therapies Oyj:n, Contral Pharma Oyj:n ja Carbion Oy:n fuusion seurauksena muodostuvan yhtiön, uuden BioTien tavoitteena on toteuttaa noin 25 prosentin kustannussäästöt vuoden 2003 aikana verrattuna tämän vuoden ennusteeseen. Yhtiön mukaan kustannussäästöt saavutetaan tutkimus- ja tuotekehitysohjelmien fokusoinnilla ja kustannusten rationalisoinnilla.

Kustannusrakenteen sopeuttamiseksi BioTie Therapiesin, Contral Pharman ja Carbionin henkilöstölle on tänään ilmoitettu YT-neuvottelujen aloittamisesta. Neuvottelujen kohteena ovat mm. mahdolliset irtisanomiset ja lomautukset. Yhtiö suunnittelee noin 40 henkilön vähentämistä irtisanomisilla ja yritysjärjestelyillä sekä mahdollisia lomautuksia.

Neuvottelut aloitetaan syyskuun lopussa ja ne koskevat BioTien, Contral Pharman ja Carbionin kaikkia henkilöstöryhmiä. Neuvottelut on tarkoitus saattaa päätökseen marraskuun aikana.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme