Mainos
Mainos

Borealis karsii edelleen liiketoimintaansa

Borealis-konserni myy EVA-liiketoimintansa. Ostaja on Exxon Chemical Europe Inc, joka on Exxon-konsernin tytäryhtiö. EVA merkitsee eteenivinyyliasetaattikopolymeeriä, jota käytetään esimerkiksi liimoissa, jalkinevalmistuksessa ja pakkauksissa.

Exxon ostaa Borealiksen markkinat, teknisen tietämyksen, varastot sekä siirtymäajan toimitukset. Kiinteä omaisuus ja henkilöstö eivät sisälly sopimukseen. Borealiksen tiedotuksesta Kööpenhaminasta todettiin tänään, että taloudellisia yksityiskohtia ei voida tässä yhteydessä antaa julkisuuteen.

Kysymys on samanlaisesta perusliiketoiminnan ulkopuolella olevan konserniosan myynnistä kuin 18. lokakuuta julkistettu Borealis Industrier Ab:n myynti. Borealis-konserni keskittyy yhä tarkemmin raaka-aineiden, polyeteenin ja polypropeenin, valmistukseen ja myyntiin. Tällä alalla sillä on jo kattava tuotevalikoima ja maailmanlaajuinen toiminta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme