Mainos
Mainos

Buzz lopettaa lennot Suomeen

Buzz -lentoyhtiö lopettaa Helsinki-Lontoo-reittinsä maaliskuun lopussa 2002. Viimeiset lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä Lontoon Stanstedin kentälle lennetään 30. maaliskuuta. Yhtiö lopettaa myös Lontoo-Milano-reittinsä.

Buzz keskittää toimintaansa tulevaisuudessa Ranskaan ja avaa siellä 12 uutta reittiä kesällä 2002.

-Lentoyhtiöiden tiukka taloudellinen tilanne tulee mitä luultavimmin jatkumaan vielä jonkin aikaa ja meidänkin on mukautettava lentoverkostoamme ja toimintojamme edullisimpien vaihtoehtojen mukaisiksi. Esimerkiksi siinä ajassa kun lennämme kerran Helsinkiin, voimme lentää jopa kolme kertaa Ranskaan, selventää buzzin Euroopan myynti- ja markkinointijohtaja Matthew Walls.

Buzz on ainoa Suomeen lentävä halpalentoyhtiö. Helsingin-reitillä lentävien koneiden täyttöaste oli viime kesäkaudella (1.4.-30.9.) jopa 85 prosenttia. -

Valitettavasti Helsingin reitti on myös yksi kalleimmista reiteistämme lentää. Koska koneet ovat jo nyt lähes täynnä joka lennolla, ainoa ratkaisu matkustajamäärien kasvattamiseen olisi ollut vaihto suurempaan koneeseen. Helsinkiin liikennöidään jo nyt kalustomme suurimmalla koneella, emmekä aio hankkia uutta kalustoa lähitulevaisuudessa, jatkaa Walls.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme