Mainos
Mainos

Canal Digitalille ensimmäinen oma myymälä Suomeen

Canal Digital on norjalaisen Telenorin tytäryhtiö, jossa on noin 430 työntekijää.

Maksullisia tv-kanavia operoiva Canal Digital avaa ensimmäisen oman myymälänsä Suomessa huomenna Lempäälän Ideaparkiiin. Yritys on toiminut Suomessa jo kymmenen vuoden ajan, ja tähän mennessä sen tuotteita on myyty kodinkoneliikkeissä, marketeissa, tavarataloissa, kioskeissa, nettisivuilla ja puhelinpalvelun kautta.

Uudessa liikkeessä myydään kaikkia yrityksen tuotteita, kuten satelliitin ja antenniverkon kanavapaketteja. Canal Digital on norjalaisen Telenorin tytäryhtiö, jossa on noin 430 työntekijää. Pohjoismaissa noin kolme miljoonaa kotitaloutta vastaanottaa tv-signaaleja joko suoraan tai epäsuoraan Canal Digitalilta.

Yhtiö välittää asiakkailleen yli 70 televisiokanavaa ja 20 musiikkikanavaa. Televisiotoimintaan kuuluu kaapeli- ja satelliittiverkkojen lisäksi pienempiä itsenäisiä kaapeliverkkoja sekä toiminta Suomen maanpäällisessä digitelevisioverkossa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme