Mainos
Mainos

Coca-Cola supistaa väkeään

Coca Cola-yhtiö vähentää väkeään maailmalta 6000 työntekijällä. Se on peräti viidennes yhtiön työvoimasta. Coca Cola on maailman suurin virvoitusjuomayhtiö. Se teki tappiota viime vuoden viimeisellä neljänneksellä. Vielä toissa vuonna Coca Cola tuotti voittoa noin kolme ja puoli miljardia Suomen markkaa.

cocis-tölkkejä ja-purkkeja


Maailman suurin virvoitusjuomavalmistaja Coca-Cola Co. irtisanoo 6000 työntekijäänsä. Kyseessä on yhtiön kaikkien aikojen suurin irtisanominen. Kaikkiaan 20 prosenttia yhtiön 29 000 työntekijästä saa lähteä. Atlantassa sijaitsevasta päämajasta vähennetään 2500 henkeä, muualla Yhdysvalloista 800 työntekijää saa lähteä ja ulkomailla sijaitsevissa toimipisteissä leikataan työvoimaa 2 700 hengellä. Coca-Cola on harkinnut irtisanomisia jo jonkin aikaa, sillä yhtiön myynti on ollut viime aikoina vaikeuksissa. Julkisuudessa oli ennakoitu, että yhtiö vähentäisi työvoimaansa noin parillatuhannella hengellä. Leikkaukset säästävät Coca-Colalle noin 300 miljoonaa dollaria (1,7 miljardia markkaa).
(MTV3-STT-AFP)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme