Mainos
Mainos

Comptel laajentaa verkkotietojärjestelmiin

Suomalainen ohjelmistoyhtiö Comptel ostaa norjalaisen EDB Telecomin verkkotietojärjestelmä- ja mediaattoriliiketoiminnat Euroopassa 18 miljoonalla eurolla.

Teleyhtiöille ohjelmistotuotteita ja -palveluja kehittävä Comptel ostaa norjalaisen EDB Telecomin verkkotietojärjestelmät Euroopassa. Kaupan arvo on 140 miljoonaa Norjan kruunua eli 18 miljoonaa euroa. Comptel maksaa kauppahinnan käteisenä.

Norjalaisyhtiön liiketoimintojen kaikki 162 työntekijää siirtyvät Compteliin vanhoina työntekijöinä. Comptelin mukaan kauppa on osa sen kasvustrategiaa, sillä verkkotietojärjestelmien markkinat ovat yksi nopeimmin kasvavista teleohjelmistomarkkinoista.

Comptel arvioi, että yritysosto kasvattaa sen liikevaihtoa tänä vuonna 5-8 prosenttia viime vuoteen verrattuna. Ensi vuodeksi yhtiö ennakoi merkittävää liikevaihdon kasvua.

Liiketoimintakauppaan liittyvät kulut ja liiketoiminnan järjestelykustannukset ovat yhtiön mukaan yhteensä 2-3 miljoonaa euroa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme