Mainos
Mainos

Comptelin listautumisanti alkaa huomenna

Helsingin Puhelimen tytäryhtiön Comptelin listautumisanti alkaa huomenna. Comptel tiedotti eilen, että se tarjoaa osakkeitaan suomalaisille ja kansainvälisille institutionaalisille sijoittajille, kotimaiselle yleisölle sekä yhtiön henkilökunnalle Listautumisannissa tarjotaan Comptelin mukaan enintään 7,4 miljoonaa osaketta, mikä vastaa noin 34,6 prosenttia yhtiön osakepääomasta ja äänivallasta.

Institutionaalisille sijoittajille tarjotaan alustavasti 5,95 miljoonaa, yleisölle 1,24 miljoonaa ja henkilökunnalle 210 000 osaketta. Osakkeiden alustava myynti- ja merkintähinta on 14-16,5 euroa. Kaupankäynnin Helsingin pörssin prelistalla on tarkoitus alkaa 9. joulukuuta ja päälistalla 13. joulukuuta.

Comptel kehittää, markkinoi ja myy ohjelmistoja ja tietotekniikkapalveluja tietoliikenneoperaattoreille. Sen tulos rahoituserien jälkeen kolminkertaistui tammi-syyskuussa viime vuoden vastaavasta ajasta 54 miljoonaan markkaan.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme