Mainos
Mainos

Comptelin tulos putosi

Comptelin viime vuoden liikevaihto oli 60,8 miljoonaa euroa, jossa oli kasvua edellisvuoteen 0,8 %. Yhtiön liikevoitto putosi 39 prosenttia13,5 miljoonaan euroon. Liikevoittoprosentti oli 22,2 % liikevaihdosta. Voitto ennen veroja putosi 37,6 prosenttia 14,4 miljoonaan euroon.

Yhtiön liikevaihdon kasvu heikkeni toisella vuosipuoliskolla selkeästi operaattoriasiakkaiden lykätessä investointipäätöksiään.

Comptelin vuoden 2002 tavoitteena on kasvaa valitsemillaan tuotemarkkinoilla edelleen markkinoita nopeammin. Comptelin tavoitteena on myös vahvistaa edelleen omaa kansainvälistä myyntiverkostoaan ja paikallista läsnäoloa. Comptel kertoo, että sen kannattavuuden kehitys on vahvasti sidoksissa liikevaihdon kehitykseen ja markkinoiden kasvuun. Tavoitteena on säilyttää hyvä kannattavuus tiukan kulurakenteen avulla. Yhtiö tarkentaa koko vuoden kannattavuusarvioitaan myöhemmin.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme