Mainos
Mainos

Dieselin keskihinta laski jo alle euron

Dieselin keskihinta on pudonnut jo alle euroon. Polttoaine.net-sivuston mukaan litra dieseliä maksaa keskimäärin 99 senttiä. Halvimmillaan litran saa 88 sentillä.

Myös bensiinin hinta putoaa kovaa vauhtia. Litra maksaa keskimäärin 1,12 euroa, ja alimmat hinnat kolkuttelevat jo euron rajaa.

Halvimmat hinnat ovat Ahvenanmaalla, jossa on ilmeisesti käynnissä niin sanottu bensasota. 95-oktaanista saa 1,03 eurolla. Edullisia hintoja on kuitenkin mittarissa myös Kuopion seudulla, jossa litra keventää kukkaroa 1,05 euroa.

Kalleimmat huoltoasemat ovat tällä kertaa Kajaanin seudulla. Bensiinin hinta ylittää 1,20 euroa Polttoaine.netin mukaan vain viidellä asemalla koko maassa.

Huoltoasemat, jotka laskuttavat dieselistä yli 1,10 euroa, ovat harvassa.

Viikko sitten bensiinin keskihinta oli Öljy- ja kaasualan keskusliiton mukaan 1,14 euroa ja dieselin 1,01 euroa. Viikossa on tullut siten pudotusta pari senttiä.

Polttoaineet ovat halventuneet puolessa vuodessa 45 senttiä. Hinnat ovat nyt halvimmat yli kolmeen vuoteen.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme