Mainos
Mainos

DNA:n omistajat hakevat lupaa myydä omistuksensa

Teleoperaattori DNA:n isoimmat omistajat hakevat loppuviikon aikana yhtiökokouksissaan lupaa myydä omistuksensa yhtiöstä.

DNA saatetaan myydä pääomasijoittajille joko osittain tai kokonaan. Myös pörssiin listautuminen on mahdollista.

DNA:n mukaan yhtiön selvitys omistuspohjan laajentamisesta on herättänyt paljon kiinnostusta sijoittajissa. Nykyiset omistajat pitävät DNA:n kasvamista tärkeänä yhtiön kehityksen kannalta.

– Kasvun turvaamiseksi edelleen yksi varteenotettava vaihtoehto on omistuspohjan laajentaminen, sanoo yhtiön hallituksen puheenjohtaja Jarmo Leino tiedotteessa.

DNA kertoo, että ratkaisut yhtiön tulevaisuudesta tarkentuvat kesän aikana.

Uutistoimisto Reuters kertoi toissapäivänä, että DNA:sta on tehnyt ostotarjouksen neljä yritystä. Reutersin lähteiden mukaan tarjouksensa ovat jättäneet sijoitusyhtiöt Apax, Bain Capital, EQT ja Providence. Leino ei kommentoi STT:lle kauppaväitteitä. Hän sanoo, ettei voi puhua keskeneräisistä asioista.

DNA kertoi toukokuussa harkitsevansa listautumista pörssiin ja selvittävänsä myös muita mahdollisuuksia hankkia uusia omistajia.

(MTV3 – STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme