Mainos
Mainos

Dyno nosti tarjoustaan Kremsistä

Nesteen ja norjalaisen kemianjätti Dynon taistelu Krems Chemien omistuksesta jatkuu. Dyno nosti perjantaina tarjoustaan liimahartseja valmistavasta itävaltalaisyhtiöstä 720 shillinkiin osakkeelta.

Nesteen voimassaoleva tarjous Kremsin osakkeista on 650 shillinkiä eli yhtä suuri kuin Dynon aiempi tarjous. Neste Chemicalsin viestintäpäällikkö Johan Zilliacus ei ottanut tuoreeltaan kantaa siihen, vastaako Neste Dynon uuteen tarjoukseen. Nesteeltä ei enää puutu paljon enemmistöasemasta, sillä sen hallussa on jo yli 40 prosenttia Kremsin osakkeista.

Nesteen tarjouksella on takana Kremsin toimivan johdon tuki, kun taas Dynon katsotaan havittelevan vihamielistä valtausta. Huutokauppa Kremsin osakkeista on nostanut yhtiön osakekurssia Wienin pörssissä jo liki 70 prosenttia kolmen viikon aikana. Tänään osakkeen noteeraus keskeytettiin.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme