Mainos
Mainos

Eimolta tulosvaroitus

Eimo-konsernin toisen vuosineljänneksen liikevaihto on jäämässä aikaisemmin arvioitua heikommaksi. Yhtiö arvioi samalla tuloksensa jäävän tappiolliseksi.

Eimo kertoo, että yhtiön liikevaihto jäänee odotettua alhaisemmaksi eikä sen arvioida saavuttavan aiemmin ilmoitettua tasoa. Syynä ovat viivästykset useissa eurooppalaisissa tuoteohjelmissa sekä asiakkaiden oleellisesti alentuneet volyymiennusteet.

Lisäksi Eimo kertoo, etteivät sen Yhdysvaltain-yhtiön tiettyjen tuoteohjelmien tuotantovolyymit ole saavuttaneet arvioitua tasoa toisen vuosineljänneksen aikana.

Uusimpien tietojen pohjalta Eimo arvioi, ettei toisen vuosineljänneksen aikana syntynyttä vajetta pystytä korjaamaan toisen vuosipuoliskon aikana, ja näin ollen on odotettavissa, että vuoden 2002 kokonaisliikevaihto tulee jäämään ennustetusta. Koko vuoden osakekohtaisen tuloksen arvioidaan kuitenkin saavuttavan vähintään edellisen vuoden tason.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme