Mainos
Mainos

Elanto ja HOK neuvottelevat yhdistymisestä

Elanto ja Helsingin Osuuskauppa neuvottelevat yhdistymisestä. Toteutuessaan se olisi kova haastaja mm. Keskolle.

Pääkaupunkiseudun suuret osuusliikkeet Elanto ja Helsingin Osuuskauppa neuvottelevat yhdistymisestä. Hankkeella on kerrottu olevan myös S-ryhmän johdon tuki.

Helsingin Osuuskaupan HOK:n toimitusjohtaja Arto Hiltunen on vielä vaisu neuvottelutilanteesta. Hiltunen kuitenkin sanoo, että neuvotteluja mahdollisesta yhdistymisestä on käyty jo jonkin aikaa.

Pääkaupunkiseudulla toimivien osuuskauppojen fuusio toisi Helsingin seudulle uuden kauppajätin, joka olisi kova haastaja mm. Keskolle. Työntekijöitä Elannon ja HOK:in yhteenliittymällä olisi alkuvaiheessa yli 5000.


Myynnillä mitaten HOK on lähes kaksi kertaa Elannon kokoinen. Yhdessä niiden osuus pääkaupunkiseudun päivittäistavarakaupasta nousisi lähes 40 prosenttiin, eli suunnilleen Keskon tasolle. Myös hotelli- ja ravintolatoiminnassa molemmat ovat johtavia yrityksiä.

(MTV3)

(Kymmenen uutiset 16.04.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme