Mainos
Mainos

Elcoteq ja Marconi yhteistyöhön

Elcoteq ja Marconi ovat tehneet yhteistyösopimuksen, jonka osana Elcoteqista tulee Marconin ensisijainen valmistuskumppani yhtiön kiinteisiin langattomiin tietoverkkoihin ja niihin liittyviin teknologioihin. Samalla Marconin Offenburgissa, Saksassa sijaitseva elektroniikan valmistus ja sen 340 henkilöä siirtyvät Elcoteqille.

Elcoteq jatkaa Offenburgissa tietoliikenneverkkojen mikrolinkkien valmistusta Marconille. Elcoteq maksaa kokonaiskauppahintana noin 10 Miljoonaa euroa. Yksikkö siirtyy Elcoteqille 1.11.2003.

Elcoteqin tarkoituksena on kehittää Offenburgin tuotantoyksikköä tietoliikenneverkkoihin keskittyväksi NPI-keskukseksi, joka palvelee Marconin lisäksi myös muita asiakkaita. Elcoteq arvioi, että vuonna 2004 kauppa kasvattaa yhtiön tietoliikennejärjestelmät-liiketoiminta-alueen liikevaihtoa noin 70 Miljoonalla eurolla ja parantaa kannattavuutta.

Järjestelyn toteuduttua Elcoteqin palveluksessa on Saksassa yhteensä noin 500 henkilöä. Yhtiöllä on ennestään tehdas Etelä-Saksassa Berlingenissä. Kaikkiaan Elcoteqin palveluksessa Euroopassa, Aasiassa ja Amerikassa on noin 11 000 henkilöä.

(MTV3)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme