Mainos
Mainos

Elcoteq tuplasi tuloksensa

Muun muassa Nokialle matkapuhelimia ja niiden osia valmistava yhtiö ennustaa kasvua myös seuraavalle vuosineljännekselle.

Elektroniikkateollisuuden sopimusvalmistaja Elcoteqin huhti-kesäkuun tulos ennen veroja oli 12,1 miljoonaa euroa. Tulos lähes tuplaantui viime vuoden huhti-kesäkuusta, jolloin se oli 6,5 miljoonaa euroa. Yhtiö valmistaa matkapuhelimia ja niiden osia muun muassa Nokialle.

Yhtiön tänään julkistaman osavuosikatsauksen mukaan liikevaihtoa kertyi 982 miljoonaa euroa. Myös liikevaihto kasvoi yli puolella edellisvuoteen verrattuna. Elqotecin osakekohtainen tulos kasvoi lähes 60 prosenttia 0,27 euroon.

Elcoteq ennustaa heinä-syyskuun liikevaihdon ja liiketuloksen kasvavan huhti-kesäkuusta. Elcoteq arvioi myös koko vuoden liikevaihdon kasvavan ja jatkuvan toiminnan liiketuloksen paranevan selvästi edellisvuodesta.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme