Mainos
Mainos

Elcoteqin tappio odotettua suurempi

Elcoteqin alkuvuoden tulos jäi 8,1 miljoonaa euroa tappiolle. Tappio oli ennakoitua suurempi. Yhtiön liikevaihto väheni 14 prosenttia viime vuodesta.

Elcoteqin tappiot olivat alkuvuonna hieman odotettua suuremmat.

Elektroniikan sopimusvalmistajan Elcoteqin alkuvuosi painui ennakoidusti tappiolle. Tappio rahoituserien jälkeen kohosi 8,1 miljoonaa euroon, mikä oli jonkin verran odotettua enemmän.

Myös viime vuonna Elcoteqin tammi-maaliskuun tulos oli miinuksella, mutta silloin tappio jäi 700 000 euroon. Viime vuoden viimeisen neljänneksen yhtiö onnistui puristamaan nollan paremmalle puolelle, mutta jo tuolloin alkuvuoden viestitettiin olevan tappiollinen.

Liikevaihtoa yhtiö kokosi 402 miljoonaa euroa. Se oli 14 prosenttia vähemmän kuin vuosi sitten, mutta koko vuoden myynnin lasketaan nousevan viime vuoden tasolle.

Myös tuloksen luvataan paranevan viime vuodesta, vaikka markkinoiden ennustaminen on vaikeaa.

Yhtiö on vähentänyt henkilöstöään neljänneksen aikana noin 650:lla osana sopeutusohjelmaa. Maaliskuun lopussa yhtiöllä ei ollut lainkaan nettovelkaa.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme