Mainos
Mainos

Elcoteqin tehdas Unkariin

Elcoteq Network rakentaa Unkariin liki tuhat henkilöä työllistävän elektroniikan valmistuspalvelutehtaan. Yhtiöstä kerrotaan, että tehdasrakennus koneineen ja laitteineen merkitsee 150 miljoonan markan kokonaisinvestointia.

Tietoliikenneyrityksiä ja autoteollisuutta palvelevan tehtaan on määrä aloittaa tuotantonsa ensi vuoden kesällä. Elcoteqin hallituksen puheenjohtajan Antti Piipon mukaan tehtaan rakentamispäätökseen takana on elektroniikan valmistuspalvelujen kysynnän nopea kasvu.

-Unkari on uuden tehtaan sijaintipaikkana erinomainen siksi, että se on lähellä suuria eurooppalaisia markkinoita, Piippo toteaa.

Elcoteq Network on toteuttanut vastikään Tallinnan tehtaallaan laajennuksen, joka vastaa kooltaan Unkariin tulevaa tehdasta. Pilottituotannon yhtiö aloittaa syksyllä Pietarissa. Suomessa Elcoteqilla on viisi valmistuspalvelutehdasta.
(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme