Mainos
Mainos

Elektrobit arvioi liikevoittonsa yli puolittuvan

Yhtiön mukaan osa sen tuotekehityspalveluiden voimavaroista siirtyy kehittämistoimintaan, mikä heijastuu loppuvuoden liikevaihto- ja tuloskehitykseen.

Teknologiayhtiö Elektrobit arvioi koko vuoden liikevoittonsa jäävän alle puoleen viimevuotisesta. Yhtiön liikevaihdon ennustetaan päätyvän samalle tasolle kuin viime vuonna.

Elektrobit kertoi tänään, että se aikoo loppuvuonna kehittää uusia tuotteita, uutta liiketoimintamallia ja valmiutta tuotantokumppaneihin. Yhteensä lisäinvestointeihin arvioidaan kuluvan 10 miljoonaa euroa.

Yhtiön mukaan osa sen tuotekehityspalveluiden voimavaroista siirtyy kehittämistoimintaan, mikä heijastuu loppuvuoden liikevaihto- ja tuloskehitykseen. Uusin hankkeiden odotetaan kerryttävän liikevaihtoa ensi vuoden loppupuolelta alkaen.

Elektrobit kertoi myös tehneensä kaksi aiesopimusta, jotka koskevat tuotetoimituksia matkapuhelin- ja telelaitevalmistajille.

(MTV3-STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme