Mainos
Mainos

Elisalle miljardien lainaohjelma

Elisa Communications on sopinut miljardin euron eli vajaan kuuden miljardin markan puitelainaohjelman järjestämisestä. Rahoitusjohtaja Juha Kervisen mukaan ohjelma on tarkoitus toteuttaa lähimmän parin vuoden aikana. Sen avulla voidaan laskea liikkeelle sekä kansainvälisille että suomalaisille sijoittajille tarkoitettuja joukkovelkakirjalainoja.

Ohjelma on jatkoa Elisan viime vuonna aloittamalle rahoituspohjan laajennukselle. Aiemmin tänä vuonna yhtiö on jo perustanut 200 miljoonan euron kotimaisen joukkovelkakirjaohjelman. Kervisen mukaan varoja ei kerätä mihinkään tiettyyn tarkoitukseen, vaan ohjelmalla haetaan joustavuutta tuleviin rahoitustarpeisiin.

Lisäksi vanhempia lyhytaikaisia velkajärjestelyjä on tarkoitus muuntaa pitempiaikaisiksi järjestelyiksi. Elisan uuden lainaohjelman järjestäjäksi on nimetty Chase Manhattan International.

(STT)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme