Mainos
Mainos

Elisan tulos parani hieman – kiinnostus 4G-datayhteyksiin lisääntyi

Teleyhtiö Elisan tulos parani hieman vuoden takaisesta. Huhti-kesäkuun tulos ennen veroja oli nyt 67 miljoonaa, kun se vuosi sitten oli 63 miljoonaa euroa.  

Liikevaihto pysyi lähes vuoden takaisella tasolla ja oli 384 miljoonaa euroa.  

Toimitusjohtaja Veli-Matti Mattilan mukaan kiinnostus nopeisiin 4G-datayhteyksiin on lisääntynyt merkittävästi, ja se on lihottanut Elisan yhtä liittymää kohti saamaa liikevaihtoa. Yhtiö kertoo varautuvansa yhä kasvaviin datamääriin runkoverkon uudistuksella.  

Elisan mobiilien liittymien määrä kuitenkin laski huhti-kesäkuussa lähes 5000:lla, mihin vaikutti erään Elisan verkossa toimineen palveluoperaattorin toiminnan loppuminen. Kiinteän verkon laajakaistaliittymien määrä pysyi ennallaan.  

Kilpailu Suomen televiestintämarkkinoilla jatkuu Elisan arvion mukaan haasteellisena, ja yleinen taloustilanne pysyy heikkona.  

Elisa odottaa, että sen koko vuoden liikevaihto pysyy samalla tasolla tai hieman kasvaa viime vuodesta. Myös kertaeristä puhdistetun käyttökatteen odotetaan pysyvän vähintään ennallaan.  

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme