Mainos
Mainos

Elisan yt-neuvottelut alkuun ilman henkilöstöä

Elisan henkilöstö ei ole suostunut osallistumaan yt-neuvotteluihin, joiden myötä yhtiöstä aiotaan karsia 900 työpaikkaa.

Televiestintäyhtiö Elisassa aloitetaan iltapäivällä yt-neuvottelut mittavista henkilöstövähennyksistä, mutta ilman henkilöstön edustusta. Pääluottamusmies Martti Sorsan mukaan henkilöstö ei osallistu neuvotteluihin viestiäkseen, ettei se hyväksy yhtiön menettelytapoja.

Henkilöstön työnseisaus on tänään sulkenut joka kolmannen Elisan myymälän, mutta puhelinliikenne on toiminut tavalliseen tapaan, kerrotaan Elisasta.

Perjantai-iltapäivänä alkanut mielenilmaus päättyy huomenna, jolloin töihin palataan normaalisti. Sorsan mukaan töistä on jäänyt pois noin 4 000 työntekijää ja toimihenkilöä.

Elisa ilmoitti viime viikolla suunnittelevansa henkilöstönsä vähentämistä 900 työntekijällä. Yt-neuvottelujen piirissä on yli puolet konsernin 7 300 työntekijästä. Yt-neuvottelujen on alustavasti sovittu jatkuvan torstaina.

(MTV3-STT)

(Talousuutiset 03.11.2003)

Kommentoi

Mainos

Käytämme palveluissamme evästeitä parantaaksemme palveluiden käyttökokemusta. Jatkamalla palvelun käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Tutustu päivitettyyn tietosuojakäytäntöömme